Meteen naar de inhoud

Ervaringen


meisje van 5,5 jaar

boosheid – emotieregulatie

Oei wat kon ze boos worden en daarin blijven hangen. Soms werd ze zelfs fysiek agressief en maakte ze spullen kapot. Wij wisten het echt even niet meer.

Gelukkig zag Alexandra dat onze dochter geen prater is maar een doener. Met leuke en actieve spelletjes kwam ze erachter hoe zij en wij beter met die woede kunnen omgaan. Onze dochter vond de sessies heel leuk.

Alexandra is erg geduldig en was goed op haar ingespeeld. Ze heeft haar geleerd met kleuren haar gevoel te benoemen. Hierdoor zagen we dat ze eigenlijk vaak verdrietig was in plaats van boos. Dat hielp enorm! Nu kunnen wij gerichte vragen stellen en haar beter kalmeren en troosten.

De woede-uitbarstingen zijn verminderd en lang niet zo heftig meer. Het is een stuk rustiger en gezelliger in huis! Zo heeft Alexandra eigenlijk ons hele gezin super goed geholpen!


meisje van 10 jaar

ontspanning – zelfbeeld – onzekerheid

We hebben het coachtraject voor onze dochter als zeer waardevol ervaren. Het was precies wat ze op dit moment nodig had. Het was heel belangrijk voor haar dat er naast haar medische traject aandacht was voor haar persoonlijkheid en voor alles waar ze op meer psychisch vlak tegenaan liep. Er was voor die kant een tijd veel aandacht. Doordat onze dochter er met Alexandra op een hele fijne en vaak creatieve manier aan heeft kunnen werken is heel belangrijk voor ons.

Door de begeleiding van Alexandra is onze dochter meer in beeld gekomen in het gezin. Ook heeft ze meer inzicht gekregen in zichzelf, en wij in haar. Ze is zekerder van zichzelf geworden en heeft een wat prominentere plaats in het gezin gekregen, die haar meer dan toekomt.

We hebben Alexandra als coach ervaren als heel prettig, lief en warm naar onze dochter toe. Qua persoonlijkheid en haar manier van werken, met vaak creatieve vormen, een hele goede match met zowel onze dochter als met ons. We vonden haar via een flyer in de supermarkt. Zonder haar ontmoet te hebben had ik al het gevoel dat het zou klikken.

meisje van 7 jaar

gevoeligheid – overprikkeling – grenzen

Onze hooggevoelige dochter zat snel vol met prikkels. We zagen haar soms zo struggelen met zichzelf. We wilden haar graag beter leren begrijpen in wat ze nodig heeft. We gunnen haar dat ze zelf ook wat meer in staat is om haar prikkelgevoeligheid een plek te geven en zichzelf niet als lastig te zien maar juist als een lief mooi meisje met veel talenten. Daarom zochten we hulp.

We kwamen uit bij Alexandra. Haar werkwijze sprak ons aan. Ook dat zij zelf vroeger ook last had van haar hooggevoeligheid en het fijn had gevonden als ze toen al wat meer van zichzelf had begrepen.

Het coachtraject leverde ons duidelijkheid op over hoe onze dochter in elkaar zit. Ze is veel rustiger in haar emoties, durft meer te zeggen wat ze vindt en wil in plaats van uit te barsten.

We hebben het coachtraject als heel prettig ervaren. Alexandra is heel vriendelijk en open, heel toegankelijk. Onze dochter vond haar heel lief en vond het fijn om naar haar toe te gaan.