Meteen naar de inhoud

Workshops

Logo SOS kinderen en emoties

Introductieworkshop
SOS kinderen en emoties

workshop voor ouders en opvoeders

Als kinderen geboren worden, moeten ze alles nog leren. Ook leren omgaan met emoties. En daar hebben ze jou bij nodig! Tijdens deze interactieve en inspirerende workshop van 1,5 uur maak je kennis met de wereld van emoties. Je leert welke emoties er zijn, waarom ze belangrijk zijn, wat kinderen hierin te leren hebben en hoe jij ze daarbij kunt helpen.


3-delige workshop
SOS kinderen en emoties

workshop voor ouders en opvoeders

Zit jij soms ook met je handen in het haar als het gaat om de emoties van jouw kind? Tijdens deze praktische workshop leer je omgaan met én reageren op emoties van kinderen. Leer verder kijken dan het (vaak ongewenste) gedrag van je kind en zie wat de onderliggende emotie wil vertellen. Door je kind te helpen deze emotie op een meer gewenste manier te uiten versterk je het zelfbewustzijn en kan je kind zich vol zelfvertrouwen ontwikkelen.

Workshop
Schatgravers voor kinderen

groepsworkshop voor kinderen

Wil jij je kind op een leuke en creatieve manier kennis laten maken met zijn/haar kwaliteiten en talenten? Tijdens deze workshop spelen we het avontuurlijke kaartspel Schatgravers en gaan we op zoek naar de schatten in jezelf. Spelenderwijs gaan we aan de slag met het vergroten van het zelfvertrouwen en het versterken van het zelfbeeld. 

“Kinderen moeten nog leren omgaan met emoties en hebben jou daarbij nodig.”