Meteen naar de inhoud

Werkwijze

Met een kindercoach leer je wat er nodig is om verder te komen in lastige situaties. Je krijgt inzicht in wat er aan de hand is. Ik loop tijdelijk mee en geef handvatten en tools zodat je daarna zelf verder kunt.

Voel je top Kindercoaching_de kleur van emoties

Hoe ik jullie help

Tijdens mijn coachingssessies gebruik ik verschillende creatieve werkvormen en speelse methodes. Denk aan spelletjes, tekenen, verven, bewegen, gesprekskaarten, mindfulness en coachspellen. Het is altijd gericht en afgestemd op de interesse en belevingswereld van jouw kind. Daardoor vinden ze het meestal heel leuk. Daarbij ga ik ook graag naar buiten, de natuur in. In mijn praktijk werk ik meestal met kinderen van 6 – 12 jaar oud.

Waar kan ik jullie mee helpen?

Dat is de belangrijkste vraag. Of het klikt ontdekken we tijdens een korte telefonische kennismaking. Daarna volgt een intakegesprek (+/-90 min) bij jullie thuis. Dat gesprek voeren we eerst samen en de laatste 15 minuten met jullie kind erbij. Hiervoor krijg je vooraf een vragenlijst.

Voel je top Kindercoaching_talentenspel
Voel je top Kindercoaching_gevoelens en gedachten

Oplossingsgericht werken

Samen maken we een plan waarmee we aan de slag gaan. Dat helpt jullie allebei (ouder en kind) om een verandering te maken. Hoe lang we nodig hebben, dat is verschillend. Maar meestal lukt dit al in korte tijd. Denk aan ongeveer 6 tot 10 coachingssessies met jullie kind.

Kostenplaatje

Omdat deze kosten meestal niet vergoed worden door een verzekeraar, is het goed om te weten wat de investering is. Wat nodig is verschilt per kind. We rekenen af per sessie en blijven met elkaar in contact over wat nodig is.

  • – Kennismaking (15 min): gratis
  • – Intakegesprek (90 min): € 82,50
  • – Coachingssessie (60 min): € 72,50
  • – Verdiepingsgesprek / tussenevaluatie / eindevaluatie (60 min): € 72,50
  • – Schoolgesprek (60 min): € 72,50
  • – Reiskosten: € 0,23 per kilometer

*De gesprekken en coachingssessies zijn vrijgesteld van btw en inclusief voorbereiding, reistijd en gebruik van materialen.

*Vaak zijn deze kosten wel aftrekbaar als zorgkosten bij de inkomstenbelasting.

Voel je top Kindercoaching_praktijk