Meteen naar de inhoud

Over mij

Hi, ik ben Alexandra, ik woon samen met mijn vriend en drie zoons (2011 en tweeling 2014) in de Utrechtse wijk Hoograven. In mijn vrije tijd wandel ik graag en op vakantie ga ik het liefst de bergen in. Lekker buiten zijn daar hou ik van, zowel in de stad als in de natuur. Genieten van wat er is en wat ik om mee heen zie.

Profielfoto Voel je top Kindercoaching

Jong geleerd, oud gedaan

Als kind vond ik het moeilijk om te gaan met mijn gevoeligheid. Wat had ik daar graag een kindercoach bij gehad. Iemand die me had geholpen beter om te gaan met al die prikkels. Mij had geleerd om grenzen te stellen en op te komen voor mezelf. Dat had mij minder bang gemaakt voor het maken van fouten en had mijn zelfvertrouwen gesterkt. Iemand die had meegekeken waar mijn talent lag en helder te krijgen wat ik zelf graag wilde. Al die zaken leerde ik pas op latere leeftijd. Nu ken ik mijn kracht, kwaliteiten en wensen en nog belangrijker: ik weet hoe ik ze kan inzetten als kindercoach. Wat een voorsprong heb je als je dat als kind al goed weet.

Mijn kracht: ik luister écht

Door mijn ervaring als moeder van drie kinderen ken ik veel opvoedkundige uitdagingen. Hoe moeilijk het kan zijn om patronen te doorbreken, ik weet het. Écht luisteren naar jullie, dat vind ik belangrijk. In mijn coaching stem ik mij volledig af op jullie kind. Ik combineer het voelen wat nodig is met het analyseren en met afstand kijken naar de situatie. Daarbij ben ik oprecht betrokken, kan ik me goed inleven en werk ik met rust en volle aandacht voor jullie kind. Dat maakt mijn hulp voor iedereen anders, het is persoonlijk. Het gaat mij erom dat jij als ouder je kind kunt helpen en dat een kind zich gehoord, gezien en begrepen voelt en op eigen kracht verder kan.

Voel je top Kindercoaching
Voel je top Kindercoaching

Voel je top!

Dat gun ik iedereen. Dat ik jullie mag helpen om dat te bereiken vind ik heel mooi. De bergen in gaan vond ik als klein meisje al geweldig en nog steeds wandel ik in vakanties naar de top met mijn gezin. De reis ernaartoe is niet altijd gemakkelijk, maar samen lukt het zeker.