Meteen naar de inhoud

Workshop Schatgravers

Wil jij je kind op een leuke en creatieve manier kennis laten maken met zijn of haar kwaliteiten en talenten? Speel mee met het avontuurlijke en inspirerende kaartspel Schatgravers en ontdek je eigen ‘schatten’. Tijdens deze workshop gaan we spelenderwijs aan de slag met het vergroten van het zelfvertrouwen en het versterken van het zelfbeeld. 

Op zoek naar de schatten in jezelf

In deze creatieve workshop speel ik met max. 4 kinderen (7 t/m 11 jaar) het kaartspel Schatgravers. We gaan op zoek naar de schatten in jezelf. Op een leuke, laagdrempelige manier leert jouw kind veel over zijn eigen kwaliteiten. Dit geeft je kind meer zelfvertrouwen, versterkt het zelfbeeld, vergroot het zelfinzicht en zorgt voor het op speelse wijze verbinden met jezelf en de ander. Het ontdekken van de schatten wordt afgewisseld met leuke speelse opdrachtjes. Die toveren een glimlach op je gezicht 🙂

Na afloop van het spel gaan we aan de slag met het maken van een schatkistje voor de gevonden schatten. Ook krijgen de schatten een mooie plaats op een schattenoorkonde.

Voel je top Kindercoaching_schatgravers oorkonde en schatkaartjes
Voel je top Kindercoaching_kaartjes Schatgraversspel

Praktische informatie en aanmelden

  • – groepsworkshop: max. 4 kinderen van 7 t/m 11 jaar
  • – locatie: praktijk Voel je top Kindercoaching (adresgegevens vind je hier)
  • – € 20 euro p.p. (inclusief oorkonde, schatkistje en gebruik materialen)

Binnenkort komen nieuwe data beschikbaar waarop ik de workshop geef. Heb je interesse en kan je niet wachten? Neem dan even contact met me op, dan kijken we naar de mogelijkheden.

Andere workshops waarin je misschien geïnteresseerd bent:

Logo SOS kinderen en emoties

Introductieworkshop
SOS kinderen en emoties

workshop voor ouders en opvoeders

3-delige workshop
SOS kinderen en emoties

workshop voor ouders en opvoeders